Малки чайове

Black tea is a classic around the world and a universal beverage that speaks many languages.

ADSTRINGENT TEA 70g


ADSTRINGENT TEA 70g

SKU
3009

ЧАЙ АДСТРИНГЕНТЕН Прилага се при: За затягане на кървящи венци, пародонтоза, възпаление на венците.Начин на употреба:2 с.л. от сместа се измиват под течаща, студена вода в широка цедка и се заливат с 500 мл. Ври 2-5 мин и кисне 8 ч. На сутринта след прецеждане се прави жабурене по 3-4 минути 4-5 пъти на ден.  Съдържание: Смрадлика лист / Cotinus co..

More details...

ANTISTRESS TEA 60g


ANTISTRESS TEA 60g

SKU
3013

ЧАЙ ПРОТИВОСТРЕСОВ Прилага се при:Нервно и психическо изтощение, стрес, безсъние, страхови заболявания на храносмилателният тракт.     Действие:Има подчертано противостресово действие. Стимулира и регулира нервната система, повишава защитните сили на организма, действа противовъзпалително и леко слабително. Начин на употреба:2 с.л. от билковата смес се ..

More details...

Diabetic Tea 70g


Diabetic Tea 70g

SKU
3006

ЧАЙ ЗА ДИАБЕТ Прилага се при:Употребява се при по - леки форми на диабет, за понижаване на кръвната захар. При по-леки форми на диабет.  Начин на употреба: 3 с.л. от билковата смес се измиват в  широка цедка под течаща, студена вода се залива с 500 л. вряла вода. Оставя се да ври 1 мин и кисне 8 часа. Прецежда се и се пие 3 пъти на ден, 30 мин..

More details...

Чай за бъбреци 90g


Чай за бъбреци 90g

SKU
3003

ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ Прилага се при: При хронично възпаление на бъбреците, бъбречни заболявания.Начин на употреба:2 с.л. от сместа се измиват под течаща, студена вода в широка цедка и се заливат с 500 мл. вряла вода, оставя се да ври 1-2 мин. и кисне цяла нощ.  На сутринта се  прецежда и се пие по 250 мл. два пъти на ден 2 часа след ядене.  Съдържание:Ме..

More details...

Чай за катари на дихателните пътища 80g


Чай за катари на дихателните пътища 80g

SKU
3011

ЧАЙ ЗА КАТАРИ НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА  Прилага се при:При катари на горните дихателни пътища, ангини, трахеити, бронхити.Начин на употреба:Една и половина супени лъжици от билковата смес се измиват под течаща, студена вода в широка цедка и се заливат с 400 мл. вряла вода. Ври 1-2 мин, кисне 8 часа. Пие се 2 пъти дневно  2 часа след ядене. Може да се подслади с пчел..

More details...

Чай за Обмяна 90г


Чай за Обмяна 90г

SKU
3001

..

More details...

Чай при гастрит и язва 70г


Чай при гастрит и язва 70г

SKU
3012

ЧАЙ ПРИ ГАСТРИТ И ЯЗВА Прилага се при:При гастити, язва, стомашно - чревни проблеми, подобрява перисталтиката на червтата.Начин на употреба:2 с.л. от сместа се измиват под течаща, студена вода в широка цедка и  се заливат с 500 мл. вряла вода. Оставя се да ври 2-3 мин. и кисне за 8 часа. Прецеждат се и се пие два пъти на ден 2 часа преди ядене. Съдържание:Жълт кантарион ст..

More details...

Чай при липса на апетит 60г


Чай при липса на апетит 60г

SKU
3004

ЧАЙ ПРИ ЛИПСА НА АПЕТИТ  Прилага се при:За стимулиране на апетита, увеличава апетита.Начин на употреба: 1 с.л. от билковата смес предварително измита в широка цедка под течаща студена вода се залива с 300 мл. Вряла вода ври 1-2 мин. И кисне цяла нощ. След прецеждане се пие 3 пъти дневно по 100 мл, три пъти на ден на гладно.  ВНИМАНИЕ! Дозата е за ..

More details...

Чай при неволно уриниране 60г


Чай при неволно уриниране 60г

SKU
3008

ЧАЙ ПРИ НЕВОЛНО УРИНИРАНЕ  Прилага се при: При неволно изпускане на урина, при нощно детско напикаване. Начин на употреба:2 с.л. от сместа се измиват под течаща, студена вода в голяма цедка и се заливат с 300 мл. вряла вода. Ври в продължение на 1-2 мин. и остава да кисне цяла нощ.  Прецежда се и се пие 3 пъти дневно 30 мин. преди ядене. Дозата е за 1 ден за 8-10..

More details...

Чай при простатит 70г


Чай при простатит 70г

SKU
3010

ЧАЙ ПРИ ПРОСТАТИТ Прилага се при:При увеличение на простатата.Начин на употреба:2 с.л. от сместа се измиват под течаща студена вода в широка цедка. След това се поставят в 500 мл. кипяща вода.Ври 5 мин., Кисне се една нощ и се прецежда. Приема се по 250 ml дневно 2 часа след ядене.     Съдържание:Бял оман корен/ Inula Helenium (radix),   Ружа корен/..

More details...

Чай при сърдечни неврози 90г


Чай при сърдечни неврози 90г

SKU
3002

ЧАЙ ПРИ СЪРДЕЧНИ НЕВРОЗИ Прилага се при:При сърдечни неврози, стрес, нервно и физическо изтощение.Начин на употреба: 2 с.л. от чая, измити под студена вода в широка цедка се заливат с 400мл вряла вода. Ври 1-2 мин. И остава да кисне цяла нощ. На сутринта след  прецеждане билката се пие два пъти на ден 30 мин. преди хранене. Съдържание:Дилянка корен / Valeriana o..

More details...

Чай Слабителен 50г


Чай Слабителен 50г

SKU
3005

ЧАЙ СЛАБИТЕЛЕН  Прилага се при:При запек, лениви черва.Начин на употреба:1 с.л. от билковата смес се измива в широка цедка под студена течаща вода  и се залива с 500мл. вряща вода. Ври 1-2 минути.Кисне 8ч . Прецежда се и се пие 3 пъти на ден 30 мин. преди ядене.   Съдържание: Дилянка корен /Valeriana officinalis (radix), Мента листа /Mentha officin..

More details...

Чай Хола – Пам 90г


Чай Хола – Пам 90г

SKU
3005

ЧАЙ ХОЛА-ПАМ Прилага се при:При възпалителни процеси в жлъчката и черният дроб, омазнен черен дроб, подобрява работата на черният дроб и жлъчката.Начин на употреба:3 с.л. от билковата смес се измива в широка цедка под течаща студена вода и се залива с 500 мл. кипяща вода. Вари 3-5 мин., кисне 8 часа, прецежда се и се пие по 3 пъти дневно, 30 мин. преди хранене. При болни с..

More details...

Showing 1 to 13 of 13 (1 Pages)