get in touch

Методи за плащане и поръчки


МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Уважаеми клиенти, предлагаме Ви следните начини за заплащане на поръчаните стоки:
 
1. ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА (наложен платеж)
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по  доставката са отбелязани в цената на поръчката.
 
2. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ ЕPAY.BG
Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата ePay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

3. ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ PAY PAL

4. ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ
За целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на "ДИКРАСИН БЪЛГАРИЯ ООД". Следвайки етапите на поръчката, изберете от меню "начин на плащане" - "Банков път". Изберете "завършване на поръчката" и в страницата, която се отвори ще видите банковата сметка, по които да извършите превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода!

МЕТОДИ ЗА ДОСТАВКА


Уважаеми клиенти,
Всички доставки се извършват от служител на фирма на ДИКРАСИН БЪЛГАРИЯ ООД , куриерска фирма Еконт или Спиди всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа.  Доставки не се извършват в Събота и Неделя, както и на  официални празници. Срока на доставката e от 24 часа до 72 часа.


 ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

 

 Цена на доставката:

Куриерска тарифа на Еконт или Спиди

 Срок на доставката

от 24 часа до 72 часа


 

 

 

 

 

 

 ВАЖНО !
Онлайн магазина работи с модул на Еконт и Спиди. Важно е да отбележите точния адрес за доставка като: Пощенски код, Област, Град, Улица и номер и т.н.