БИЛКОВИ СМЕСИ

Чай Адстрингентен 70г


Чай Адстрингентен 70г

SKU
3009

ЧАЙ АДСТРИНГЕНТЕН Прилага се при: За затягане на кървящи венци, пародонтоза, възпаление на венците.Начин на употреба:2 с.л. от сместа се измиват под течаща, студена вода в широка цедка и се заливат с 500 мл. Ври 2-5 мин и кисне 8 ч. На сутринта след прецеждане се прави жабурене по 3-4 минути 4-5 пъти на ден.  Съдържание: Смрадлика лист / Cotinus cogg..

Научете повече...

ЧАЙ АНЕМИ 500г


ЧАЙ АНЕМИ 500г

SKU
3034

Чай АНЕМИ е предназначен да поддържа нормалната кръвотворна функция на организма. Стимулира производството на хормона хемопоетин от бъбреците, отговорен за кръвотворенето. Благоприятства усвояването и преноса на желязо в организма. Поддържа нормалните стойности на хемоглобин, хематокрит и желязо. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдаваниУпотреба: 3 с.л. (12гр.) от билк..

Научете повече...

ЧАЙ АТЛЕТ 500гр


ЧАЙ АТЛЕТ 500гр

SKU
3039

Чай АТЛЕТ е предназначен за мъже, активно занимаващи се със спорт. За нормална полова потентност. Поддържа сперматогенезата. Афродизиак. Повишава производството на тестостерон. Подобрява потентността. Благоприятства нормалната функция на уринарния тракт. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдаваниУпотреба: 2 с.л. (8гр.) от билковата смес се измиват предварително в цедка п..

Научете повече...

ЧАЙ БИЛЕСТОН 500г


ЧАЙ БИЛЕСТОН 500г

SKU
3033

Чай БИЛЕСТОН  се препоръчва при холецистит, пясък, тиня в жлъчния мехур и жлъчни камъни (калкулоза), жлъчно - каменна болест. Прочиства жлъчния сок от пясък, тиня и конкременти. Разтваря постепенно и безболезнено жлъчните камъни и способства за изхвърлянето им от жлъчния мехур. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдаваниУпотреба: 3 с.л. (12гр.) от билковата смес се из..

Научете повече...

ЧАЙ ВЕНИТОП 500гр


ЧАЙ ВЕНИТОП 500гр

SKU
3017

Чай ВЕНИТОП се препоръчва при разширени вени, хемороиди. Действа тонизиращо на венозната стена. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдаваниУпотреба:  3 с.л.(12гр) от билковата смес се измиват предварително в цедка под течаща студена вода. След измиването поставете билката в 600 мл вряща вода да ври 1-2 минути. Свалете съда от котлона и оставете билката в горещат..

Научете повече...

ЧАЙ ВируСтоп 500гр.


ЧАЙ ВируСтоп 500гр.

SKU
3041

Чай ВируСтоп подпомага антивирусната активност на организма. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдаваниУпотреба:  3 с.л. (12гр.) от билковата смес се измиват предварително много добре под течаща вода върху широка цедка. След измиването поставете билката в 750мл вряща вода за около 1-2 минути. Свалете съда от котлона и оставете билката в горещата вода да се ..

Научете повече...

ЧАЙ ДЕТОКС - Н 500г


ЧАЙ ДЕТОКС - Н 500г

SKU
3028

Чай ДЕТОКС - Н е предназначен да поддържа дейността на хепатоцита. Естествено регенерира чернодробната тъкан. Има детоксикиращо действие. Препоръчва се при хепатити. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдаваниУпотреба:  2 с.л. (8гр.) от билковата смес се измиват предварително много добре под течаща вода върху широка цедка. След измиването поставете билката в 500..

Научете повече...

ЧАЙ ДИАБЕТИК 500г


ЧАЙ ДИАБЕТИК 500г

SKU
3023

Чай ДИАБЕТИК е предназначен при диабет. Стимулира нормалната функция на панкреаса. Поддържа нормални стойности на нивата на кръвната захар.  Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдавани Употреба:  3 с.л. (12гр.) от билковата смес се измиват предварително много добре под течаща вода върху широка цедка. След измиването поставете билката..

Научете повече...

ЧАЙ ДИСПЕПСТОП 500г


ЧАЙ ДИСПЕПСТОП 500г

SKU
3024

Чай ДИСПЕПСТОП е предназначен да поддържа нормалната функция на стомашната лигавица, на тънкото и дебело черво. Допринася за нормална дефекация. Препоръчва се при стомашно разстройство. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдаваниУпотреба:  2 с.л. (8гр.) от билковата смес се измиват предварително много добре под течаща вода върху широка цедка. След измиването ..

Научете повече...

ЧАЙ ДИСТРЕС 500г


ЧАЙ ДИСТРЕС 500г

SKU
3031

Чай ДИСТРЕС се препоръчва при депресивни състояния, страхова невроза, паник атаки, биполярно разстройство. Поддържа нормалната функция на нервната и сърдечно - съдова система. Осигурява добър сън. Поддържа кръвното налягане и сърдечния ритъм в нормални граници.  Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдавани Употреба:   3 с.л. (12гр.)..

Научете повече...

Чай за бъбреци 90г


Чай за бъбреци 90г

SKU
3003

ЧАЙ ЗА БЪБРЕЦИ Прилага се при: При хронично възпаление на бъбреците, бъбречни заболявания.Начин на употреба:2 с.л. от сместа се измиват под течаща, студена вода в широка цедка и се заливат с 500 мл. вряла вода, оставя се да ври 1-2 мин. и кисне цяла нощ.  На сутринта се  прецежда и се пие по 250 мл. два пъти на ден 2 часа след ядене.  Съдържание:Ме..

Научете повече...

Чай за диабет 70г


Чай за диабет 70г

SKU
3006

ЧАЙ ЗА ДИАБЕТ Прилага се при:Употребява се при по - леки форми на диабет, за понижаване на кръвната захар. При по-леки форми на диабет.  Начин на употреба: 3 с.л. от билковата смес се измиват в  широка цедка под течаща, студена вода се залива с 500 л. вряла вода. Оставя се да ври 1 мин и кисне 8 часа. Прецежда се и се пие 3 пъти на ден, 30 мин..

Научете повече...

Чай за катари на дихателните пътища 80г


Чай за катари на дихателните пътища 80г

SKU
3011

ЧАЙ ЗА КАТАРИ НА ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА  Прилага се при:При катари на горните дихателни пътища, ангини, трахеити, бронхити.Начин на употреба:Една и половина супени лъжици от билковата смес се измиват под течаща, студена вода в широка цедка и се заливат с 400 мл. вряла вода. Ври 1-2 мин, кисне 8 часа. Пие се 2 пъти дневно  2 часа след ядене. Може да се подслади с ..

Научете повече...

Чай за Обмяна 90г


Чай за Обмяна 90г

SKU
3001

ЧАЙ ЗА ОБМЯНА Прилага се при:Прилага се при язви на стомаха и дванадесетопръстника, гастрити и колити. При кистозни яйчници, доброкачествени тумори на гърдите,  болезнена и нередовна менструация, наднормено тегло и др. Действие:Повишава обмяната на веществата и засилва имунитета на организма. Редуцира телесното тегло при хора с наднормени килограми. Има хормонорегулиращ ефект п..

Научете повече...

ЧАЙ ИМУНОТОП 500 г


ЧАЙ ИМУНОТОП 500 г

SKU
3040

Чай ИМУНОТОП е предназначен за превенция на бактериални, вирусни и гъбични инфекции. Повишава защитните сили на организма и предпазва от развитие на вирусни инфекции, грип и грипоподобни състояния. Подходящ за профилактика и лечение. Противопоказания и странични ефекти: не са наблюдавани Употреба:   При деца над 5 години: 1 с.л. (4гр.) от билковата..

Научете повече...

Показва 1 до 15 от 46 (4 Страници)