ДИКРАСИН 2 ПРИ РАЗШИРЕНИ ВЕНИ И ХEМОРОИДИ

 

ДЕЙСТВИЕ: Капиляроукрепващо, пpотивосъсирващо, противовъзпалително и аналгетично.

ПОКАЗАНИЯ: Разширени вени и хемороиди.

СЪСТАВ: Ethanol, Aesculus Hippocastanum extract.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Външно и анално по указание!

ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАЗШИРЕНИ ВЕНИ (без тромби):

Лечението започва с намазване на цялото тяло с "Дикрасин"-билков лосион (включително местата с разширени вени) 2-3 пъти през два дни. Ако се налага да се продължи намазването за други заболявания, това се прави, като местата с разширени вени се прескачат и се намазва останалата част от тялото. След второто или трето намазване с "Дикрасин 1"-билков лосион само разширените вени започват да се мажат с "Дикрасин 2" по 1-2 пъти дневно всеки ден без масаж.

Продължителноста на лечението ще зависи от степента на заболяването.

При хора с наднормено тегло се пие чай за Обмяна на веществата, а при слаби-чай от Леска (кора или листа) в комбинация с Невен и Капина (лист).

ПРОГРАМА ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ХЕМОРОИДИ

          1. ВЪНШНИ КЪРВЯЩИ ХЕМОРОИДИ: На памук се капват по 5-6 капки "Дикрасин 2" и след сутрешен тоалет, памукът се поставя върху добре подсушеното място. Прави се веднъж всеки ден. Ако има фисури, се маже с масажен крем. Пие се билката Водно пипериче, а след като спре кървенето, минимум 3 месеца се пие Котешка стъпка или Решетка.

          2. ВЪНШНИ НЕКЪРВЯЩИ ХЕМОРОИДИ: На памук се капват по 5-6 капки "Дикрасин 2" и след сутрешен тоалет, памукът се поставя върху добре подсушеното място. Прави се веднъж всеки ден. Ако щипе, се маже с "Дикрасин"масажен крем по 3 пъти дневно в продължение на 1 месец. Пие се билката Котешка стъпка или Решетка минимум 3 месеца.

          3.  ВЪТРЕШНИ ХЕМОРОИДИ: Вечер, анално в дълбочина, с апликатор се накапват по 5-6 капки "Дикрасин 2"Внимание: Да не се предозира! Пие се билката Водно пипериче, след това Решетка или Котешка стъпка.

Да се съхранява на тъмно и при температура 15-20 ºС.

 

 

 

 

 

Напишете ревю

Вашето име:

Вашият коментар:

Note: HTML код не се транслира!

Оценка: Лош Добър

Въведете кода в полето отдолу: